Hibike.hu

1 vélemény véleményezd »
értékelés:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
[1]
telefonszám

+49 6173-92390


 
szolgáltatások
kerékpár, alkatrész, ruházat
 
frissítve
74 hónapja

Norbertjdjdkd Hibike.hu véleménye


Norbertjdjdkd avatar
1 vélemény
Értékelés:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Előny

Látszólag jó árak.

Hátrány

Nagyon csalódott vagyok a rendelésemmel kapcsolatban a Hibike-nál. Június 4-én rendeltem egy kerékpárt, és biztosítottak róla, hogy 10-14 nap alatt megérkezik. Mostanra már több mint 35 nap telt el, és még mindig nem kaptam meg a kerékpáromat.

Ráadásul kaptam egy váratlan számlát a szállítmányozó cégtől, amely további 105.25 CHF-ot követel a szállításért és kezelési költségekért.

Amikor kapcsolatba léptem a szállító céggel, azt mondták, hogy a Hibike-nak fizetett 69.90 EUR szállítási díj csak a határig történő szállítást fedezte, és hogy nekem kell fizetnem a határtól az otthonomig történő szállítás költségeit.

Ezt az információt soha nem közölték velem a Hibike részéről. A svájci vámjogszabályok és a Hibike saját szállítási politikája szerint az összes importköltségnek körülbelül 110-140 CHF között kellett volna lennie, nem pedig további 100 CHF a nonszensz "utánvétes" szállításért.

Továbbá, a Hibike angol nyelvű ügyfélszolgálati vonala vicc. Háromszor próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, 15-20 percet várva minden alkalommal, anélkül, hogy valaha is összekötöttek volna egy ügyfélszolgálati képviselővel. A weboldalukon található rendelési nyomkövető használhatatlan információkat ad, és az ügyfélszolgálati kapcsolati űrlapjuk sem nyújt semmilyen hasznos információt. Ez a szintű ügyfélszolgálat teljesen elfogadhatatlan.

Összefoglalva, több mint 100 eurót kellett pluszban fizetnem minden előzetes értesítés nélkül, a kerékpárom jelentősen késik, és nem sikerült elérnem az ügyfélszolgálatot segítségért. Teljesen frusztrált vagyok, és megbántam, hogy a Hibike-tól vásároltam. Erősen javaslom, hogy kerüljék el őket, ha időben történő szállítást, átlátható költségeket vagy bármiféle ügyfélszolgálatot várnak el.

Ezen a ponton csak remélni tudom, hogy a kerékpár sértetlenül és a leírásnak megfelelően érkezik meg... de az eddigi tapasztalataim alapján a Hibike-kal, csak remélhetek.

Tapasztalat

Ugyan ennyiért, sokkal gyorsabb kiszállítással és sokkal kevesebb fejfájásért rendelhettem volna más cégektől is. Gondoltam spórolok pár 10ezer forintot... Nagyon nem érte meg.

Erre ajánlom

Fejfájásra és eszméletlen rossz ügyfélszolgálatra jó szívvel ajánlom.

Szerinted hasznos?