BringaBoard

Értékelés:
 
[3.5]
(12 vélemény)
véleményt írok »
1064 1064 Budapest, Rózsa u. 86.
nyitvatartás
  • H-P: 10-19
  • Szo: 10-14
  • V: Zárva
telefonszám
  • 06 (1) 302-4940
  • 06 (30) 637-6112
szolgáltatások

kerékpár, alkatrész, kerékpár szerviz, ruházat, teleszkóp szerviz

márkák

Cannondale, Casco, Kellys, Tacx, Echowell forgalmazó

(frissítve: 9 hónapja, utolsó 3 nap látogatói: 10)
Közeli boltok
Bolt ikon
ST Kerékpárbolt és szerviz
1064 Budapest, Rózsa utca 64. (kb. 0.41 km)
1 értékelés:
 
Bolt ikon
Bringamosó
1064 Budapest, Izabella 48. (kb. 0.82 km)
1 értékelés:
 
Bolt ikon
Tanulóbicikli
1067 Budapest, Hunyadi tér 7. (kb. 1 km)
1 értékelés:
 

véleményez
szamika76 véleménye: BringaBoard kerékpárbolt

szamika76 avatar
10 vélemény
2012.
okt.
27.
[ az olvasók 82%-a szerint ez egy hasznos vélemény ]
BringaBoard kerékpárbolt vélemény
Teljesítmény:
 
 
 
 
 
Előny

Lehet egészségpénztárra vásárolni,egyezkedni a tulajjal,srácokkal.Rugalmassak és segítőkészek.Vannak akciók és azoknak nagyon jók az árai.Sorbanállás nincs valaki rögtön odaugrik hozzád.

Hátrány

A webshop nem takarja a valóságot.Sok olyan termék  van a webshopban,amit még beszerezni sem tudnak!!A tulajt elérni gyakorlatilag lehetetlen,szerencse kell hozzá.

Tapasztalat

Nos,nekem nem túl jók a tapasztalataim:-(Augusztus elején megrendeltem 1 pár V-fékes kereket.Ígéretet kaptam,hogy beszerzi a tulaj 1-2 hét alatt.Minden héten érdeklődtem,rengeteg emailt váltottunk.Hitegettek,hogy már találtak olyat ami Én szeretnék(az elvárásaim nem voltak nagyok,fekete küllők,fekete agy),de akitől beszerezné elfelejtette feladni postán, elutazott és 1 1/2 hét múlva jön haza.Ismét nem kerestek nekem kellett érdeklődni.Majd azt mondták már feladta postán és pár nap megérkezik.Ekkor már kb.4 hét telt el a megrendeléstől.Pár nap múlva újra hívtam őket,de megint nem mondtak semmit,csak,hogy majd jelentkeznek.Ekkor átértékeltem az egész építést és inkább tárcsafékes kereket kértem.Ez volt a boltban és megbeszéltük az építést.Szerdán bevittem és jövő csütörtökön tudtam érte menni.Kértem a bicikli egész átvizsgálást,legfőképp a teleszkóp szétszedését és zsírozását.Végül a bringa elkészült,de a teleszkóp nem lett szétszedve és szerintem a bringa sem lett úgy átnézve,ahogy azt egy normális szervizbe megteszik.Összességében megcsinálták az átépítést,de a megbeszélt ár is több lett,mondván kellett rá egy másik adapter.Amit pozitívumként említenék,hogy szerelő srác nagyon normális és segítőkész.Inkább a tulajjal van a baj.

Erre ajánlom

Nos Én többet biztos nem megyek hozzájuk,pedig a szerelő srác nagyon segítőkész volt,kár hogy nem máshol dolgozik.3 répánál nem ér többet a bolt.

11 olvasó 82%-a szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!
Hozzászólások
1-1 / 1
messor avatar
Nekem szintén nem jók a tapasztalataim velük kapcsolatban!!! Én hasonlóképp jártam csak pár évvel ezelőtt, egy kamáslival kapcsolatban. Nem ajánlom őket senkinek!